Els taxistes de Terrassa continuen en vaga i amb serveis mínims gratuïts

Són quarts de deu del matí i comença una nova jornada per als taxistes de Terrassa que continuen en vaga. S’han concentrat a la benzinera del Km.17, a la C-58, per anar en marxa lenta cap a Barcelona i sumar-se a la protesta del sector, a Passeig de Gràcia.

Els taxistes es tornen a reunir aquest dimarts en assemblea per decidir si aixequen la vaga i esperen fins al setembre que es compleixi la proposta del Ministeri de Foment. De moment, però han anunciat que la mantenen, com a mínim, fins demà a la tarda. Els portaveus dels taxistes han explicat que el govern espanyol va rectificar la nota de premsa posterior a la seva trobada i que ha estat això el que pot ara desencallar la vaga. Com a molt es podrien esperar que demà dimecres es fes la Conferència Nacional del Transport.

Ahir dilluns al vespre els taxistes decidien continuar ocupant la Gran Via i part pel passeig de Gràcia almenys fins dimecres i possiblement fins divendres a l’espera del resultat de la reunió que Foment farà aquest dimarts amb els representants dels Vehicles de transport amb conductor, les VTC, i que se celebri dimecres la Conferència Nacional del Transport.

A Terrassa, com cada dia i a diferència de Barcelona, han quedat uns serveis mínims de vuit vehicles, destinats a les persones més vulnerables. Es tracta d’un servei gratuït.