Els teatres terrassencs participaran per una via diferent de la Red Española de Teatros

Terrassa deixarà de participar a títol individual de la Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública», una entitat a nivell estatal de la qual Terrassa mai hi ha participat activament en els darrers 3 anys, segons els informes. Des de l’Ajuntament es defensa la participació en aquest organisme però a través de la Generalitat i la Diputació.

Amb el canvi de qualificació d’equipaments culturals, passant de l’E4 a l’E3, fa més eficaç la participació de la ciutat juntament amb d’altres municipis i equipaments. En l’actualitat unes 80 ciutats o equipaments formen part de la Red a través de diferents vies. En la Comissió de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, l’oposició ha expressat els seus dubtes davant el canvi de participació en la xarxa espanyola, fet que deixen pel ple la decisió final del seu vot.

D’altra banda l’oposició sí que s’ha queixat per no debatre els pressupostos en cada Comissió Informativa d’aquest mes, tal i com el Govern va anunciar. Ara es convocaran diferents Comissions Extraordinàries per debatre els números de cada departament per a l’any que ve.