Els Terrassa Reds aconsegueixen davant els Búfals una victòria treballada i necessària

Els Terrassa Reds van encadenar diumenge la segona victòria consecutiva. Va ser davant els Barcelona Búfals per 32 a 17, un triomf que els catapulta fins a la quarta posició, que dóna dret a disputar el títol de la Lliga Catalana.

Això sí tenen el mateix balanç, quatre victòries i dues derrotes, que el cinquè i sisè classificat, Uroloki i Pagesos, en una jornada en la qual s’estreny la part alta de la taula. A excepció del líder, els Barberà Rookies, que segueixen invictes, entre el segon i el sisè tan sols hi ha una victòria de diferència.

Tot i la contundència en el marcador, els Reds van haver de treballar de valent per derrotar els barcelonins. I és que al descans perdien per 0 a 17 en una primera part per oblidar. A la represa, però, els terrassencs van treure tot el seu potencial ofensiu i van intensificar la seva defensa fins el punt d’anul·lar l’atac visitant.

Aquesta victòria era necessària per als Reds de cara a afrontar amb garanties els dos propers compromisos seguits que tenen a Can Boada, contra els Ducs, tercers, i els Bocs, segons, si volen seguir aspirant a jugar els play-off.