Els Terrassa Reds guanyen els Barcelona Pagesos i s’apropen als play-off

Els Terrassa Reds van sumar diumenge la cinquena victòria a la Lliga Catalana de futbol americà. En un partit molt treballat, els de Jordi Ventura es van imposar als Barcelona Pagesos per 20 a 14. Aquest triomf els apropa als play-off pel títol.

Els Reds van dominar la primera part. El fort vent va provocar que els dos equips juguessin a carrera per evitar complicacions i, amb aquest joc, els terrassencs es van mostrar més forts. El primer touchdown va ser d’Alberto Martínez i, acabant el primer temps, Francisco Baile va fer el segon. Els Pagesos només van anotar dos punts i al descans els locals guanyaven per 13 a 2.

A la segona part els visitants van sortir molt més intensos al terreny de joc, aconseguint un touchdown que escurçava les diferències fins el 13 a 8. Els Reds, però, van reaccionar i en una carrera de força Víctor Ortiz tornava a distanciar el seu equip fins al 20 a 8. A l’últim quart els Pagesos van fer una nova anotació, establint el 20 a 14 final.

Uroloki i Rookies encapçalen la classificació amb 6 victòries i una derrota, seguits de Pioners, Reds i Bocs, amb 5 i 2. Precisament aquests últims són els propers rivals dels terrassencs, un partit decisiu a Argentona de cara a assegurar-se els play-off.