Els Terrassa Reds inicien amb victòria la defensa del títol a la Lliga Catalana de Futbol Americà

Els Terrassa Reds van debutar diumenge amb una victòria a la primera jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà, imposant-se per 28 a 13 el Legends al Municipal de Can Boada. Un triomf treballat per als actuals campions, que tenen com a objectiu revalidar el títol.

Tot i la contundència en el marcador, els Reds es van trobar un rival que va oposar molta resistència amb les defenses marcant el ritme del partit. El quarterback  local Cesc Garcia va connectar en la primera part dos touchdowns amb els receptors Juan Ruiz i Jordi Rigau, mentre que una carrera del runingback Marc Caparrós deixava el marcador en el 21 a 6 al descans.

A la segona part els Legends van ajustar la seva defensa i els Reds van començar a moure banqueta, perquè tots els jugadors  dispossessin de minuts. Només una acció puntual per a cada equip van situar el 28 a 13 final.

D’aquí dues setmanes els Reds jugaran de visitant a Can Boada la segona Jornada, ja que els Barcelona Uroloki han demanat fer de locals per la falta d’una instal·lació a Barcelona on jugar els seus partits.