Els Terrassa Reds no podran revalidar el títol de la Lliga Catalana

Els Terrassa Reds no podran revalidar el títol de la Lliga Catalana de futbol americà, després de perdre per 15 a 12 la semifinal contra els Barcelona Uroloki. El passi a la final es va decidir a la pròrroga. A l’altra semifinal, els Pioners de L’Hospitalet s’imposaven als Barberà Rookies. La final tindrà lloc el dissabte 11 de maig a Barcelona.

El partit va començar molt bé per als Reds. Al primer atac el quarterback vermell Cesc Garcia connectava un passi amb el receptor Biel Folch, que corria tot el camp per fer el primer touchdown del partit. Amb el punt extra quedava el marcador 0 a 7. Al següent atac els Uroloki es refeien amb un llarg atac que finalitzava amb el touchdown. El punt extra no entrava, fet que donava encara avantatge als de Terrassa, 6 a 7.

Després d’alguns atacs estèrils dels dos equips, els Uroloki s’apropaven a la zona d’anotació dels Reds i intentaven un xut de camp (field goal) que era bo, pujant 3 punts més al marcador (9-7). Els egarencs, però, també reaccionaven i van aconseguir apropar-se a la zona d’anotació dels barcelonins per fer també un field goal que entrava (9 a 10).

Uroloki va aconseguir un altre field goal abans del descans i els Reds, amb una defensa que es mostrava molt ferma, va placar a un adversari a la seva propia zona d’anotació per materialitzar un “safety”, Tots aquests fets feien que s’arribés al descans amb el marcador de 12 a 12. En el segon temps, el nerviosisme va anar pujant de to, però el marcador no es va moure. A la pròrroga, els barcelonins van aconseguir la victòria.