Els Terrassa Reds perden amb els Argentona Bocs i s’allunyen dels play-off

Els Terrassa Reds van perdre en la novena jornada de la Lliga Catalana, en caure contra els Argentona Bocs al clàssic del futbol americà català per 14 a 28. El partit va començar molt bé per al quadre egarenc, amb dues anotacions del quarterback Albert Vila que posava el 14 a 0. AL segon quart els de Argentona van començar a trobar escletxes en la defensa dels Reds i també van aconseguir dues anotacions, fet que suposava arribar al descans amb 14 a 14.

La segona part va tenir un clar dominador, els visitants. L’equip terrassenc va acusar les baixes per lesió, una d’elles del mateix Albert Vila, que abandonava el camp per no tornar-hi. Els del Maresme van imposar el seu joc agressiu i molt físic que els va portar dues anotacions més, allunyant definitivament els Reds de les posicions per jugar les semifinals.

A falta de dues jornades per finalitzar la lliga regular els Reds necessiten guanyar i que es donin diferents combinacions per poder entrar als play-off pel títol. Els dos partits que li queden als terrassencs seran com visitants contra els Imperials de Reus i els Barcelona Pagesos. Dos partits no tenen data perquè s’ha paralitzat totes les competicions pel Covid-19.