Els terrassencs de l’any 2022 reben el distingit reconeixement al Teatre Principal

Els terrassencs i la terrassenca de l’any han rebut aquest dissabte al vespre la insígnia i el diploma oficial de Terrassenc de l’Any 2022. La cerimònia s’ha celebrat al Teatre Principal, que ha comptat amb un aforament complet per retre homenatge al món de l’esport i al de la cultura popular.

La sardanista i presidenta de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, Núria Escudé; el vicepresident de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa, Artur Moncal, i el campió del món de patinatge artístic Llorenç Álvarez, han rebut, després d’uns apunts biogràfics llegits per l’escriptor egarenc Domènec Ferran, el reconeixement a una trajectòria brillant lligada a la ciutat.

Núria Escudé, com a representant dels tres guardonats, ha agraït el reconeixement que per a tots ells els suposa formar part de la llista dels ja més de 200 terrassencs i terrassenques de l’any.

Dalt de l’escenari han fet acte de presència l’alcalde Jordi Ballart, el president de l’entitat organitzadora El Centre Cultural El Social, Ricard Figueras, i el Bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, que han estat les autoritats encarregades d’oficialitzar la posició dels tres escollits com a Terrassencs de l’Any 2022.

Una cita marcada al calendari egarenc que enguany ha celebrat la seva 53a edició i que pretén reconèixer els mèrits dels ciutadans en qualsevol dels àmbits d’implicació local. Es fa des de 1969.

[Font imatge: CC El Social]