Els terrassencs i terrassenques proposen i opinen sobre el futur Parc de la República

El barri de Sant Pere Nord ha acollit una jornada participativa sobre el futur Parc de la República, en què la ciutadania ha pogut conèixer la proposta i aportar la seva visió sobre aquest projecte de ciutat.

A la plaça Primer de Maig s’han instal·lat aquest dissabte al matí unes carpes amb panells informatius per donar a conèixer als terrassencs i terrassenques el projecte del futur Parc de la República, que connectarà la rambla de Francesc Macià amb l’avinguda de Béjar.

Es tracta d’un procés participatiu iniciat des del servei de Projectes i Obres de l’Ajuntament de Terrassa que pretén comptar amb l’opinió de la ciutadania per crear aquest nou espai a la ciutat.

El projecte del Parc de la República és obra de l’estudi Feu’Godoy Arquitectura, equip redactor que va sortir escollit del concurs de projectes arquitectònics convocat pel Consistori.

Durant la jornada de dissabte, la ciutadania també ha treballat en tallers amb equips dinamitzadors. Ara, els tècnics municipals i l’equip redactor faran la recollida de dades i exposaran les conclusions extretes en una pròxima sessió el mes de març.