201221 Aturada Dels Transportistes

Els transportistes amenacen en allargar l’aturada si les mesures no arriben

La reunió de més de vuit hores amb la ministra de Transports i la resta del seu equip amb el Gremi de Transports i Logística de Catalunya conclou sense enteniment per les mesures noves per aplicar. Els transportistes les han titllat d’ “insuficients i incorrectes“.

A més a més, la FENADISMER considera “absolutament insuficient” el compromís de mesures al sector del transport. Afirmen que la “falta de concreció i contundència no permeten transmetre seguretat als milers de transportistes que en l’actualitat es troben en una situació límit per a poder continuar treballant en condicions de mínima rendibilitat

El sector del transport fa setmanes que adverteix de la greu situació que pateix el sector. A més a més, s’ha agreujat durant les darreres setmanes per la situació bèl·lica que es viu a escala internacional.

Les noves mesures han escaldat més l’ambient. El sector s’ofega, encara més,  veient perillar la continuïtat de molts dels treballadors. Tant el Gremi com les associacions membre de FENADISMER adverteixen que l’aturada es pot allargar més temps si les mesures no arriben.

20211218 Gremitransportistes Armilla Desconvocada Vaga

Armilla Gremi de Transports i Logística de Catalunya / Font: Terrassadigital