Els treballs d’asfaltat se centren aquests dies als carrers Mare de Déu de les Neus i Sant Francesc

Aquesta setmana continuen els treballs d’asfaltat amb actuacions al carrers de Sant Francesc, al Centre, i de la Mare de Déu de les Neus, a Ca n’Anglada. Les dues actuacions s’inclouen en el calendari de pavimentacions previstes per a aquest estiu. Els treballs serviran per conservar i mantenir el ferm, fer reparacions menors i renovar la senyalització horitzontal. Aquest projecte, que també inclou el carrer de Ramon i Cajal, compta amb un pressupost de 397.000 euros i va a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino S.L.

Les obres del carrer de la Mare de Déu de les Neus afecten el tram comprès entre Mare de Déu de la Fuencisla i Santa Llúcia, a més de les cruïlles amb Mossèn Àngel Rodamilans i Sant Damià. Els treballs comporten una modificació de l’itinerari i les parades de la línia 3 d’autobús. Amb tot, es garanteix l’entrada i sortida dels vehicles de les persones residents.

Els treballs de reasfaltat del carrer de Sant Francesc afectaran al tram comprès entre la carretera de Montcada i el carrer de l’Era. Les obres poden generar algunes alteracions i ocasionar talls puntuals de trànsit. No es podrà accedir als aparcaments afectats entre les 8 i les 20h.