Els Trenets de Nadal d’aquest any surten del centre i recorren altres barris de la ciutat

El Trenet de Nadal arriba a tots els barris. Les festes d’enguany compten amb 9 trenets que recorren els carrers de diferents barris de la nostra ciutat. El més famós és el Trenet de l’eix comercial de TerrassaCentre que passa per carrers com el de la Unió, la Plaça Vella o el Raval de Montserrat, però l’Ajuntament ha apostat aquest any per l’ampliació d’aquesta oferta dedicada als més menuts.

Un total de 9 trenets que han portat als barris de Terrassa una oferta que habitual i exclusivament es feia al centre de la ciutat. En el cas de les Arenes-La Grípia aquesta activitat es va fer, per primer cop, l’any passat.

Amb un preu d’1€ per passatger i uns dies específics per a cada barri els diferents trenets han estat batejats amb els noms d’«Alcalde Morera» el de Can Palet, de «President Macià» el trenet que passa pels barris de Sant Pere Nord i Sant Pere, «Maria Aureli Capmany» el de Ca n’Aurell i la Maurina, Trenet Joan XXIII el que transita per Les Arenes i la Grípia, el Trenet de la «Zona Esportiva», el de «Can Parellada» i el Trenet «Montserrat Roig» que recorre els carrers de Ca n’Anglada.

Per la seva banda el trenet del centre de Terrassa estarà operatiu cada dia fins el 4 de gener.