Els Tres Tombs tornen a la normalitat amb baixes degudes al mal temps

Els tradicionals Tres Tombs han passejat pels carrers de Terrassa amb una participació més baixa que en d’altres ocasions degut al mal temps. Les pluges que hi ha hagut a molts punts de Catalunya han provocat que alguns participants de la desfilada d’animals hagin estat baixa d’última hora.

Els organitzadors d’aquesta trobada, l’Associació dels Amics de Sant Antoni Abat, han expressat la il·lusió i l’esforç que suposa per ells aquesta festivitat tant atractiva per la gent de la ciutat.

La desfilada ha començat a les 12 i ha fet el tradicional recorregut per Josep Tarradellas, baixant per la Rambla d’Ègara fins a superar l’estació de Ferrocarrils. A la cruïlla d’Antoninus Pius s’ha girat per recórrer la rambla d’Ègara en direcció nord, i tornar per Josep Tarradellas fins als dipòsits de Can Boada, que ha estat la ubicació des de la qual s’ha fet el tret de sortida de l’edició d’enguany.

Una desfilada que per fi ha deixat totes les restriccions sanitàries imposades els darrers anys per la Covid-19 i ha pogut celebrar aquest esdeveniment anual amb total normalitat.

Durant el recorregut un grup d’animalistes s’ha manifestat amb cartells en contra de la presència dels cavalls en esdeveniments d’aquest tipus.