Els usuaris de Renfe es queixen de la poca informació sobre la circulació de trens per la vaga

Resignació entre els usuaris de Renfe en el quart dia de vaga de maquinistes. A l’hora punta del matí la freqüència de pas cap a Barcelona superava els tres quarts d’hora. Tot i així l’afluència de viatgers no era excessiva, segurament perquè, qui podia, ja s’ha buscat l’alternativa, ja sigui amb els Ferrocarrils, amb bus o amb vehicle privat.

Més que per la vaga en si a la que molts ja estan acostumats les queixes venen sobretot per la manca d’informació. I és que les pantalles no informen correctament i ningú sap quan circularà el proper tren ni per quina via arribarà. Per això les andanes estan buides i els viatgers s’acumulen al replà a l’espera de saber quan i per on passarà el comboi que volen agafar.

La vaga va acompanyada de les desavinences entre Renfe i els maquinistes per l’acompliment dels serveis mínims. La direcció de la companyia denuncia que molts empleats no han anat a treballar que només es compleixen la meitat dels serveis mínims pactats amb els sindicats.

Després d’un parèntesi dimecres, la vaga continuarà dijous i divendres i també dilluns i dimarts de la setmana que ve en ple pont el Pilar.