Els usuaris més vulnerables ja no han anat a treballar avui a Prodis i Fupar en prevenció del coronavirus

Les mesures de contenció del coronavirus afecten especialment els col·lectius de més risc com és el cas de moltes persones amb discapacitat i la gent gran. Per aquest motiu, les residències tenen ja les visites restringides per evitar l’entrada i sortida de persones alienes als centres.

A Terrassa, Prodis i Fupar també estan aplicant fil per randa les mesures dictades per l’administració i els serveis de salut i segueixen de prop qualsevol canvi que es pugui produir.

Així, tots dos centres ja van avisar ahir el personal més vulnerable perquè es quedés a casa fins a nou avís i s’han incrementat els controls als centres de treball i centres ocupacionals. Aquest confinament és una mesura que pretén reduir els riscos directes per aquestes persones.

A més, s’han restringit les visites externes i anul·lat totes les activitats, formacions i sortides previstes en grup. També s’han reduït els desplaçaments entre centres de treball i llars.

Les mesures de neteja de les instal·lacions i d’higiene personal s’han incrementat en tots els seus serveis, facilitant dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Les dues fundacions han ampliat els canals d’informació entre el personal, caps d’equips i famílies, per estar atents a qualsevol novetat i a possibles noves mesures de prevenció.