Foto Andana Rubi Fgc

Els usuaris posen un 8,32 al nou servei de la línia Barcelona-Vallès

La valoració mitjana que les persones usuàries de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) donen al servei de la línia Barcelona-Vallès després de les millores aplicades des del 9 de desembre és d’un 8,32. Aquesta valoració és el resultat d’una enquesta realitzada entre les persones que viatgen en aquesta línia i duta a terme tot just un mes després de la implementació dels canvis, concretament entre els dies 9 i 12 de gener.

Els resultats de l’enquesta també mostren quins aspectes del servei actual de la línia han millorat pels usuaris respecte al servei anterior, destacant de forma especialment positiva el fet que ara hi ha més freqüències i els trens passen més sovint. Els següents aspectes en què les persones usuàries destaquen que ha millorat el servei són la disminució de les aglomeracions i l’entrada en servei de nous i millors trens.

Les millores implantades també han tingut un impacte positiu en el grau d’ocupació dels trens a l’hora punta del matí, que ha disminuït a l’entorn del 30%.