Els vals de la campanya ‘Terrassa Val Molt!’ es posaran a la venda el 4 de desembre

L’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç impulsen la segona edició de la campanya de dinamització del comerç local ‘Terrassa Val Molt!’. Enguany es tornarà a oferir a la ciutadania 57.600 vals, per un valor total de 384.000 euros, per gastar en els comerços locals que s’hi adhereixin.

Les dues institucions reforcen així una iniciativa de dinamització comercial que es va estrenar coincidint amb la campanya de Nadal de 2022, amb l’objectiu de beneficiar  tant a les persones consumidores, com als comerços, empreses de serveis i restaurants.

L’aportació municipal serà de 250.000 euros, destinats a compensar la diferència entre el valor dels vals i el seu preu, i a cobrir les despeses d’organització. La Cambra de Comerç de Terrassa s’encarregarà de la gestió econòmica del programa de descomptes, així com de la coordinació del lloc web, la resolució d’incidències i les relacions financeres necessàries per al correcte desenvolupament de la campanya.

La dinàmica de la campanya serà la mateixa: el valor del val serà el doble del seu preu. Igual que l’any passat, hi haurà vals de 5 i de 10 euros, encara que per adquirir-los es pagarà la meitat. Dels 57.600 vals de compra que s’emetran, 19.200 tindran un valor de 10 euros i 38.400, de 5 euros.

Els comerços i empreses de la ciutat es podran adherir a la campanya a partir del pròxim 24 de novembre. Per a la ciutadania, el programa començarà el 4 de desembre, dia en què s’iniciarà la venda de vals, i s’estendrà fins el 14 de gener de 2024. Es podrà participar de la campanya únicament a través de l’adquisició electrònica de vals per imports de 2,50 o 5 euros, que doblaran el seu valor inicial i es podran bescanviar per productes als centres adherits. Els vals s’hauran de pagar amb targeta de crèdit o dèbit, o també mitjançant Bizum, a través del web de la campanya, i es podran descarregar al telèfon mòbil.