Els vegans de Terrassa plantegen a l’alcalde la seva filosofia

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Comerços i Mercats, Jennifer Ramírez, s’ha reunit aquest migdia amb els responsables de l’Associació Vegana de Catalunya. Els membres de l’entitat li han explicat els seus principals objectius. Vegan Fest neix i s’inspira dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, ODS, resultats de la Conferència de Rio +20 i en els quals es basa l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Els ODS són projectes ambiciosos i les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles. Els Vegan Fest Terrassa presenten el veganisme com una filosofia basada en els drets dels animals i ofereixen les eines necessàries per un planeta més sostenible apostant pels productes de proximitat amb comerços locals que segueixin aquesta filosofia i amb tots aquells amb sensibilitat i voluntat de voler millorar el planeta.

Per això volen donar a conèixer a la ciutat les bases del veganisme i presentar productes i serveis que respecten els principis vegans, segons la seva pàgina web. Per a l’entitat, Terrassa és una ciutat compromesa amb la sostenilibtat i la cura de l’entorn en constant evolució i per a la creació d’una ciutat plural i oberta al canvi per a un futur millor per a tothom.