El Prototip Amb El Qual L'equip Motospirit Eseiaat Va Competir A L'última Motostudent

Els vehicles elèctrics de l’estudiantat de la UPC s’exposen a l’Expoelectric 2022

Sis equips d’estudiants de la UPC exposaran els vehicles elèctrics dissenyats per ells mateixos –tres cotxes i tres motos–.  a la nova edició de l’Expoelectric 2022. Aquesta fira del sector de la mobilitat elèctrica i les energies renovables es durà a terme els dies 15 i 16 d’octubre, Es podrà visitar de 10 a 19 hores a l’Arc de Triomf de Barcelona.

UPC ecoRacing exposarà el monoplaça ecoRD 2022, un vehicle totalment elèctric, de conducció autònoma i manual. La moto de l’equip MotoSpirit, també de l’ESEIAAT, és un altre dels vehicles que serà present a Expoelectric.

Els equips d’estudiants de la UPC dissenyen, construeixen, desenvolupen i competeixen amb els vehicles a diversos circuits internacionals, com el de la Formula Student o el de la Motostudent. Més que una competició de velocitat, participar-hi significa, doncs, que els equips s’impliquen i treballen en un projecte real. Això els permet conèixer tot el que suposa construir un vehicle i córrer una cursa. També tenen l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits a les aules.

Cap a un nou model energètic

La fira Expoelectric té l’objectiu d’impulsar la transició cap a un nou model energètic, per fer-lo més eficient. Així, durant tot el cap de setmana, Expoelectric oferirà un ampli ventall d’informació i activitats per a tots els públics.

[Foto:  BarcelonaTech (UPC)]