Els veïns del carrer de Martí Díez celebren l’últim concert del confinament

Aquest dissabte, el carrer de Martí Díez ha viscut el darrer concert de confinament. Es tracta d’una iniciativa sorgida de la família Crespi Ramon, uns veïns del carrer que el 28 de març van participar de la #CulturassaConfitada i des de llavors cada dissabte al migdia han regalat una actuació musical des del balcó de casa. Són uns concerts que han unit molt els veïns d’aquest tram a tocar de la Rambla, tot de famílies que abans de l’estat d’alarma pràcticament ni es coneixien. Amb l’arribada de la Fase 1 del desconfinament, han decidit posar punt i final als concerts fent festa grossa amb decoracions i disfresses.

Aquests dos mesos de concerts setmanals han inspirat fins i tot un treball de final de grau. La Gemma Beltran, veïna del carrer, és estudiant del grau en Educació Infantil a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha aprofitat l’experiència per al seu treball, on ha creat un blog amb recursos didàctics sobre la música i les emocions.

Entre familiars, amics i curiosos, aquest darrer concert ha ofert una imatge poc vista des de fa molt de temps: la d’un carrer més que concorregut, amb pràcticament mig centenar de persones.