Els venedors de l’ONCE reprenen l’activitat i tornen al carrer

L’ONCE ha arrencat aquest dilluns 15 de juny els seus sortejos del cupó, amb els seus venedors a peu de carrer. Aquesta decisió es pren d’acord amb la normativa vigent del procés de desescalada i una vegada que s’han garantit les mesures de seguretat per als 19.000 venedors de l’organització, 2.500 a Catalunya. També per als habituals clients del cupó, ja que els venedors han rebut formació i disposen del material d’higiene i protecció necessari.

L’ONCE posa en marxa així el pla de reactivació de les seves activitats comercials i operatives, per recuperar la normalitat que representa la presència dels seus venedors en tots els racons dels pobles i ciutats, com ha estat des de fa 81 anys, amb l’única interrupció de la pandèmia de COVID19.

Els venedors treballaran també per conscienciar la ciutadania sobre la importància de mantenir la distància de seguretat en aquesta nova etapa.

L’ONCE farà el proper 21 de juny el sorteig del Dia del Pare, que no va poder celebrar el passat 19 de març. També farà el sorteig ordinari de Sant Joan i, la setmana següent, l’extraordinari per 5 euros amb premis especials.