Els vídeojocs arriben a l’Estadi Olímpic amb el torneig Terrassa eSports Cup

El Terrassa FC s’ha estrenat en el món dels vídeojocs. La sala VIP de l’Estadi Olímpic ha acollit aquest dissabte el torneig Terrassa eSports Cup, la primera competició electrònica que organitza el club. Un total de 32 jugadors s’han enfrontat en partits virtuals de futbol a través del videojoc FIFA’18 per a Play Station 4. Al llarg de vuit hores plenes d’emoció, el torneig ha reunit a “gamers” de tot tipus de nivell.

El guanyador del torneig ha estat Javier Pérez, de Badalona, que s’ha imposat en la final a Lluís Llauradó. A part del trofeu de campió, Pérez s’ha endut un premi de 200 euros en metàl·lic. Per la seva banda, el segon classificat ha guanyat 100 euros i el tercer, David Blázquez, s’ha emportat una samarreta oficial del Terrassa FC.

La competició s’ha basat en eliminatòries directes al millor de tres partits. Des de l’organització han valorat de forma molt positiva el desenvolupament del torneig, després que en pocs dies quedessin cobertes les 32 places limitades de la inscripció. D’aquesta manera, el Terrassa FC s’endinsa en l’àmbit de la competició electrònica, una pràctica que permet als clubs de futbol enfrontar-se a equips de Primera Divisió, encara que sigui només de forma virtual.