Els visitants mantenen el notable alt a la Fira Modernista

El nivell de satisfacció dels visitants de la Fira Modernista segueix sent alt. Les 593 persones que han respost a una enquesta realitzada per l’Ajuntament li posen una nota d’un 8,4 sobre 10. Per tant, la Fira, en la seva setzena edició, continua amb el notable alt de l’any anterior. Els enquestats han posat un 8,4 les paradetes, un 8,3 els diferents espais i un 8,2 el programa d’activitats. L’ambientació de la Fira Modernista és el que més atrau els visitants, seguit d’altres aspectes com la programació i el patrimoni modernista de la ciutat. En allò que menys agrada de la fira, l’enquesta destaca que el 35% de les respostes no troben aspectes negatius i un 18% valoren negativament l’alt nombre de visitants que rep l’esdeveniment.

El 16,5% han visitat per primera vegada, i gairebé tots han dit que hi tornarien. Un de cada quatre visitants ha vingut de fora de Terrassa, una proporció similar a la de l’any passat.

L’equip de govern valora positivament que el nombre de visitants s’hagi mantingut, tot i que aquest any el temps no ha acompanyat, i considera que la Fira Modernista manté el seu atractiu i el seu poder de convocatòria.

Per últim l’enquesta també diu que, de mitjana, cada visitant s’ha gastat 40 euros, una mica més que els 36 de l’any passat. La major part de les despesa s’ha fet en restauració, seguida de compres a la parades i en establiments comercials de la ciutat.