Emma Fernández, de la SAM, s’emporta el Màster de Catalunya d’Esgrima en espasa femenina

La Plaça Salvador Espriu ha estat un any més l’escenari del Màster de Catalunya d’Esgrima en espasa femenina, competició organitzada aquest dissabte pel Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa i que s’emmarcava dins dels actes de la Festa Major. El fet que diumenge se celebrés el Campionat de Catalunya Absolut a Sabadell ha disminuït el nombre de participants i també el nivell dels mateixos, ja que han faltat alguna de les millors tiradores.

A la final han arribat l’egarenca Marina Roncal i la tiradora de Sant Boi Emma Fernández, que milita a la Sala d’Armes Montjuïc. Ha estat un combat molt disputat, on la presidenta del CE Ciutat de Terrassa ha portat la iniciativa en tot moment. Roncal ha tingut contra les cordes a una de les millors tiradores del país, però Fernández ha sabut empatar in extremis i fer l’últim tocat en el minut extra, imposant-se per 15 a 14. Ha completat el podi Jacqueline da Costa, tiradora brasilera resident a Matadepera, que ha superat la terrassenca Anna Esteve per 15 a 12 en el combat pel tercer lloc.

Tot i haver-hi menys participants, l’organització s’ha mostrat molt satisfeta de tornar a treure l’esgrima al carrer.

Campionat de Catalunya

El Pavelló Municipal Nord de Sabadell ha agafat diumenge el testimoni de Terrassa pel que fa al centre d’atenció de l’esgrima catalana, amb la celebració del Campionat de Catalunya Absolut masculí i femení. La competició reunia les tres modalitats, espasa, floret i sabre, tant individual com per equips.

Més d’un centenar de tiradors i tiradores hi ha participat, entre ells els del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa. L’equip egarenc només ha participat en l’especialitat que hi practica, l’espasa. Karol Martínez ha aconseguit la millor classificació de la delegació egarenca, finalitzant en dissetena posició. Per equips, el CE Ciutat de Terrassa ha acabat quart, un equip format per la mateixa Martínez, Anna Esteve i Marina Roncal.

En espasa masculina, el millor resultat dels terrassencs ha estat la catorzena posició d’Agustí Gasset, mentre que per equips els egarencs han estat últims.