Empat agredolç entre Handbol Terrassa i Bordils en un final boig

Empat agredolç el que va aconseguir dissabte l’Handbol Terrassa davant el Bordils i que va acabar amb 26 a 26. Els de Rudi Reig van tenir la victòria a la butxaca, però es va escapar en el darrer instant. Tot i així, han puntuat en quatre de les últimes cinc jornades.

El quadre egarenc segueix fent passes endavant en la competició i va merèixer el triomf contra un rival molt més experimentat. Va sortir amb molta força, intensos en defensa, i movent la pilota amb fluïdesa i velocitat per sorprendre el rival. Tot i així, els gironins van despertar en el tram final de la primera meitat i van aconseguir neutralitzar l’avantatge per a empatar a 12.

A la represa l’alternativa en el marcador va ser constant, amb mínimes diferències tant per a Terrassa com per a Bordils, fins arribar a un final de partit boig. A quinze segons per a la conclusió els locals van marcar, mitjançant Tomàs Ferrer, i van situar el 26 a 25, però els visitants van treure ràpidament i van igualar de nou el matx.

Quedaven cinc segons i l’Handbol Terrassa va fer un últim atac sobre la botzina amb un llançament de Roger Pérez, que va acabar entrant. Es àrbitres, però, van invalidar el gol en considerar que la pilota havia entrat fora de temps.

Els de Reig són onzens a la classificació de la Primera Nacional amb 6 punts. Diumenge (12.30h) visiten el setè a la taula, La Salle Montcada.