Empat amarg de l’Handbol Terrassa a Can Jofresa contra el Sant Martí Adrianenc (28-28)

L’Handbol Terrassa va empatar (28-28) a Can Jofresa contra el Sant Martí Adrianenc, en un duel directe per la permanència a la Primera Nacional Masculina. Els egarencs van tenir el triomf a tocar, però el nerviosisme i la presa de males decisions en els minuts finals van permetre els de Sant Adrià de Besòs igualar el marcador. L’equilibri i l’alternança en el marcador van ser la tònica durant tot el partit, però quan faltaven deu minuts, els terrassencs van disposar d’un avantatge de 2 gols que no van saber aprofitar.

Els de Rudi Reig van fer un partit molt seriós, conscients de la importància d’aconseguir la victòria a casa contra un rival directe. Robert Salvatella, amb 6 gols va ser el màxim anotador de l’equip, acompanyat també de les 5 dianes de Marc Puig, Iñigo Lacave i Eduardo Velasco. Per part de l’Adrianenc, Ferran Peris i Pau Rodríguez, amb 8 gols cadascú, van ser el motor ofensiu.

Amb aquest empat, l’Handbol Terrassa es troba en tretzena posició amb 13 punts, quatre per sobre del descens. El pròxim partit serà dissabte 18 de març (19:00h) a la pista del Club Handbol Bordils, situat a la desena posició amb 18 punts.