Emprenedors i empreses s’uneixen al XII Fòrum d’Empreses a l’ESEIAAT

Prop de 40 empreses i institucions participen avui al XII Fòrum d’Empreses a l’Escola Superior d’Enginyeries Indutrial, Aerospacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT). Aquest Fòrum és un dels punts de trobada destacats del panorama universitari de Catalunya per a l’estudiantat d’enginyeria i per als recent titulats, i s’ha consolidat en els darrers anys com un dels espais d’interrelació d’empreses, estudiants i recent titulats més importants del país. Les empreses també han tingut una bona oportunitat per establir contactes amb altres empreses participants, així com reclutar futurs professionals de l’enginyeria.

En aquesta edició el Fòrum inclou el “DemoDay Emprèn UPC Terrassa”, un esdeveniment on els estudiants han presentat a inversors les empreses creades a l’Espai EMPRÈN UPC Terrassa.

CYGNUSVOID és una de les fins a sis empreses creades per uns 30 estudiants i que ja disposen d’un compte d’explotació. L’empresa de set socis es centra en el desenvolupament i comercialització de videojocs 3D de plataformes, acció i aventura. Aquest Fòrum, juntament amb EMPRÈN UPC, els han oferit les eines necessàries per iniciar aquest ambiciós projecte.

Aquestes empreses conformen la primera promoció d’una iniciativa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Ajuntament de Terrassa, que es va presentar públicament a principis d’aquest curs i que vol fer realitat idees de negoci d’estudiants, a més d’impulsar el talent emprenedor, atreure la inversió i fer créixer el teixit empresarial de la ciutat.