En Comú Podem debat a Ca n’Anglada la renovada Llei de Barris

Terrassa en Comú Podem debat a Ca n’Anglada la nova i més verda Llei de Barris que dona resposta a la renovació habitacional sostenible en les zones més vulnerables de Catalunya. El partit defensa la renovada Llei de millores integrals, en la qual la formació hi ha tingut un paper destacat en la seva redacció.

L’alcaldable terrassenca junt amb experts en intervencions urbanístiques i socials, ha defensat un pla per facilitar la transició ecològica dels habitatges en barris més habitables i adaptats al segle XXI. A la trobada amb gairebé un centenar de veïns, s’ha apostat pels projectes integrals liderats per l’administració amb una visió social dels barris i una dimensió comunitària i participativa dels ciutadans.  I amb un finançament cent per cent públic.

I tot per aconseguir la transformació dels barris més necessitats i facilitar la transició ecològica dels habitatges, per una transformació social i comunitària real. A Catalunya en l’actualitat hi ha unes 236 àrees vulnerables en les quals s’hi podria desenvolupar diversos Plans de Barris amb materials i energies sostenibles adaptats als problemes del canvi climàtic.