En dues setmanes es començarà a instal·lar la nova gespa del camp de Les Fonts

La gespa del nou camp de Les Fonts començarà a instal·lar-se en unes dues setmanes. L’objectiu de l’Ajuntament és que la superfície estigui enllestida a finals de juliol i així estar preparada per a la nova temporada, on durà a terme la seva activitat la UD Les Fonts, una part dels equips dels Carboners i una part també dels del Terrassa FC.

Almenys aquesta és la voluntat del consistori respecte al club terrassista, que veurà com a finals d’estiu ja entraran les màquines sobre el terreny de joc de l’Estadi Olímpic per iniciar les obres de remodelació per al Mundial d’hoquei femení de l’any vinent. La junta de govern local ja ha aprovat la partida de 746 mil euros per al canvi de gespa tant d’aquest equipament com del Municipal Martí Colomer.

S’iniciarà així l’exili dels equips del Terrassa FC per espai d’un any. El seu futbol base durà a terme els entrenaments en diferents camps de la ciutat i de la comarca, després de l’acord al qual han arribat l’Ajuntament, el propi Terrassa i la resta de clubs, però la ubicació del primer equip masculí és encara una incògnita. La primera opció del servei municipal d’Esports és Les Fonts, però el consell d’administració del Terrassa ho està estudiant, ja que aquesta instal·lació no comptaria ni amb vestuaris ni amb graderies per iniciar la temporada.

Quan el Terrassa torni a casa seva comptarà amb un estadi molt més millorat, però no amb tota l’obra acabada com s’havia pressupostat en un inici i que s’ha de lliurar al març del 2022 a la Federació Internacional de Hockey (FIH). S’ha hagut de rebaixar l’import inicial i ajustar-ho als 4,3 milions d’euros per l’impacte econòmic derivat de la pandèmia. El més perjudicat serà el gol sud, molt deteriorat i actualment inhabilitat, que s’havia d’enderrocar i fer-lo de nou. Unes obres que costen uns dos milions d’euros i que ara per ara no tenen calendari.

Joan Gutiérrez

La darrera junta de govern local va aprovar la partida per a la substitució de la gespa de l’Olímpic

Els equips del Terrassa FC hauran d’estar un any fora del seu hàbitat habitual