En l’últim dia a Terrassa hi ha hagut 17 nous malalts, 6 morts i 39 pacients curats de Covid-19

Es manté la dinàmica dels últims dies i la xifra d’afectats per la Covid-19 a Terrassa es va estabilitzant. Tot i així, el nombre de malalts segueix pujant i arriba als 818, després de 17 nous contagis. Pel que fa a les defuncions, entre dimarts i dimecres hi han hagut 6 noves morts i ja són 166 les persones que han perdut la vida en algun dels centres hospitalaris de la ciutat.

Entre el Consorci Sanitari i l’Hospital Mútua Terrassa, ja han estat donats d’alta un total de 445 pacients. En els darrers tres dies més d’un centenar d’ingressats ja han pogut sortir de l’hospital totalment recuperats, 39 d’ells en les últimes 24 hores. D’altra banda, també creix el nombre de malalts que poden rebre atenció mèdica des del seu domicili, sense necessitat d’estar ingressats. És el cas de 210 persones, sis més que el dia anterior.

Dels 818 casos actuals en tractament, menys de la meitat (389) es troben ingressats a planta d’algun dels dos hospitals terrassencs. La resta estan en seguiment domiciliari o bé repartits entre les UCIs,  l’Hospital-Llar Residencial Sant Llàtzer, el Centre Vallparadís i l’hotel Terrassa Park; aquest últim, medicalitzat des del 29 de març.

També es manté estable la xifra de malalts per coronavirus a les Unitats de Cures Intensives, amb un total de 67 casos greus. D’aquesta manera, les UCIs dels dos hospitals comencen a descongestionar-se, després d’assolir els registres més baixos dels últims 10 dies.