En marxa el dispositiu de repartiment de mascaretes al transport públic i per als establiments

Aquest dilluns, coincidint amb la fase 0 de desconfinament fixada pel Govern espanyol, l’Ajuntament ha previst diferents punts per al repartiment de mascaretes entre la població. Entre les novetats, és obligatori dur-ne en el transport públic i  el municipi és l’encarregat de distribuir-les.

Per això, el consistori ha organitzat un dispositu especial, que compta amb la col·laboració de Creu Roja i els ADF, i el suport de la Policia Municipal. El repartiment s’ha previst a les principals estacions  dels Ferrocarrils de la Generalitat i de la Renfe i a les parades de les diferents línies d’autobús urbà. A més, entre les 7 i les 10 del matí, el personal de l’empresa municipal TMESA dona suport en aquesta distribució.

També a partir d’aquest dilluns, entre les mesures de desescalada figura la possibilitat d’obrir a comerços, botigues i establiments de serveis professionals, complint amb estrictes mesures de seguretat.

Les prerruqueries, centres d’estètica, de tatuatges o de massatges són alguns dels que, amb cita prèvia i altres restriccions de seguretat, entren en servei.  Per a tots aquests professionals, l’Ajuntament ha previst que puguin recollir material de protecció, inicialment mascaretes higièniques,  al Recinte Firal. En disposa de 22.000 mil.

L’equipament està obert des d’aquest dilluns, entre les  9.30 i les 13 h al matí, i de 16 a 18 h a la tarda. La resta d’establiments i comerços de la ciutat que les necessitin també les poden recollir en aquest punt després de registrar-se.