En marxa el dispositiu especial de seguretat de la Policia

El dispositiu especial de seguretat de la Policia Municipal ja està en marxa des de l’inici dels dies de major activitat comercial. Això inclou els caps de setmana de desembre, excepte Nadal i Sant Esteve, 27, 28, 29, 30 i 31 i fins al 9 de gener. La resta de dies, el pla contempla un servei ordinari.

Amb motiu de les festes de Nadal, el pla vol fer efectiva i visual la presència d’agents de servei uniformat al carrer, sobretot a les zones que principalment són comercials de la ciutat, per tal de garantir la seguretat tant de comerciants com compradors i clients.

Canal Terrassa TV hem acompanyat a dos agents que realitzaven patrullatge a peu pel centre de Terrassa, però la prestació del servei policial d’aquest dispositiu també contempla patrullatge monitoritzat i comptant amb el suport de la Unitat de Vigilància Territorial en cas que fos necessari.

L’horari del dispositiu especial de seguretat de la Policia està planificat des de les sis del matí fins a les deu de la nit, però s’intensificaran en els horaris de concentració de més persones i en els d’obertura i tancament dels comerços, és a dir, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, i de cinc de la tarda a dos quarts de deu de la nit.