En marxa el Pla Especial de Seguretat i Trànsit de la Policia Municipal per les festes de Nadal

Des del passat 5 de desembre i fins al proper 12 de gener, la Policia Municipal desplega el Pla Especial de Seguretat i Trànsit per les festes de Nadal. L’objectiu és garantir la seguretat de les persones en els seus desplaçaments i activitats davant la previsió d’un augment de persones als carrers i comerços de la ciutat.

Són i seran habituals els controls de trànsit i fluxos de persones als carrers d’Arquimedes, Galileu, Volta, Pare Llaurador, la Rasa i la plaça del Progrés i en cas de congestió, es realitzaran talls en l’accés al centre del carrer del Vall amb la plaça del Dr. Cadevall, de la Rambla d’Ègara amb carrer de Vallhonrat i amb carrer del Dr. Cabanes, i del carrer de l’Església en el seu accés pel carrer del Portal Nou.

Els agents també vigilen que es compleixen les restriccions per la COVID. Tot amb la intenció de donar tranquil·litat i seguretat als comerciants, molt afectats pels efectes que està tenint la pandèmia sobre les seves vendes.

Els dies de major activitat, sobretot festius i caps de setmana, s’està duent a terme un dispositiu especial. Entre les sjs del matí i les deu de la nit és fàcil veure més agents uniformats pel carrer, especialment a les zones del Centre històric, Sant Pere Nord, Ca n’Anglada, Sant Pere, La Maurina, la carretera de Castellar o el carrer de Colom. La resta de dies de la campanya de Nadal es preveu un servei ordinari de patrullatge normal, però que també contempla accions de patrullatge intensiu i dissuasiu.

La Policia recomana igualment certa precaució a nivell individual. Dur per exemple la bossa de mà al davant i ben tancada, evitar portar la cartera a la butxaca del darerre i procurar comprar en dies laborables i fora d’hores de màxima afluència.