En marxa el procés de selecció de personal de Bricomart amb la col·laboració de Foment

Des de dilluns i fins el dia 16, el Vapor Universitari acull les proves de selecció de personal per al nou establiment que la multinacional francesa Bricomart obrirà a Terrassa durant el tercer trimestre de l’any. Més de 300 hi participen en aquest procés que ha d’acabar amb la contracció directa d’un centenar de persones. Aquests són dos dels candidats.

L’empresa ha demanat tres tipus de perfils: caixers i caixeres, venedors i venedores i de recepció logística  per a les diferents seccions de l’establiment.  L’Ajuntament, a través de Foment, ha col·laborat en aquest procés preseleccionant les persones més adients per a cada lloc de treball inscrites en la seva borsa del Servei d’Ocupació Municipal i cedint les aules del vapor per al procés de selecció i la formació posterior de 12 setmanes abans de l’obertura del centre.

D’aquesta manera es garanteix que la taxa d’atur baixarà a la ciutat i que es tindrà en consideració els col·lectius més vulnerables o en risc d’exclusió social, com els majors de 45 anys, per exemple.

Les persones que ara no siguin seleccionades formaran part de borsa pròpia de Bricomart i tindran noves oportunitats d’incorporar-se a la plantilla de la multinacional, afegeix Muñiz.

En paral·lel, les obres del nou centre al nou complex comercial conegut com a Terrassa Plaça, al sector de Montserrat, avancen a bon ritme. Aquest serà el segon magatzem de l’empresa a Catalunya després de Sant Quirze, amb 9.400 metres quadrats i més de 1.100 places d’aparcament.