En marxa el projecte ‘Terrassa, ciutat compassiva. Terrassa al teu costat’

El Vapor Universitari ha acollit aquest dijous l’acte inaugural del projecte ‘Terrassa, ciutat compassiva. Terrassa al teu costat’. Es tracta d’una iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Terrassa, UIC Barcelona i la Fundació Oncolliga amb la col·laboració de les entitats i associacions de la ciutat.

S’ha organitzat una taula de càtedres on hi han participat diversos professionals del sector de les cures pal·liatives i de l’atenció a les persones amb malalties avançades. A continuació, han intervingut les persones representants de les entitats promotores del projecte 

El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, ha donat la benvinguda a l’esdeveniment i la regidora de Salut, Mónica Polo, ha estat l’encarregada de tancar l’acte.

A través d’aquesta iniciativa es desenvoluparan accions de sensibilització i difusió sobre la necessitat de la cura en situacions de malalties avançades i en les darreres etapes de la vida, proporcionar eines de capacitació que ajudin als terrassencs i terrassenques a saber com cuidar i acompanyar a les persones que ho necessiten i implementar accions dirigides a la creació de xarxes i recursos que impulsin el desenvolupament de la cura.

 

[FOTOS: Rafel Casanova – BCF]

Notícies relacionades: