En marxa la segona edició dels Cafès Científics Terrassa

Aquesta és la segona temporada del cicle d’aquesta iniciativa que té com a objectiu posar en contacte el gran públic amb experts de diferents àmbits de la ciència. Les sessions dels Cafès Científics se celebren l’últim dijous de cada mes, a les 19.30 h de la tarda, a la Sala d’Actes del Centre Excursionista de Terrassa. L’entrada és gratuïta i la participació oberta a tothom.

Hi tornen a participar les vuit entitats que ja ho vam fer l’edició passada. Es tracta de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa, l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT), l’Assemblea Ecologista La Paparola, el MNACTEC , el Grup de Recerca AFIN de la UAB, la Càtedra UNESCO de sostenibilitat, l’ADENC i el Centre Excursionista de Terrassa (CET).

D’octubre a juny, l’últim dijous de mes (exceptuant el mes de març que cau en Setmana Santa), cadascuna de les entitats organitzadores iniciarà una conversa al voltant d’un tema d’actualitat.

La persona convidada exposarà breument el tema i establirà un diàleg amb els assistents que poden plantejar dubtes i reflexions pròpies.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica que se celebra a molts llocs del món i que té com a objectiu estimular la conversa i l’esperit crític, debatre, interactuar i dialogar fora de l’entorn acadèmic.