En marxa la segona tramesa de mascaretes que reparteix l’Ajuntament

L’Ajuntament ha iniciat una segona actuació de distribució de mascaretes no sanitàries, per fer-les arribar preferiblement a persones de la ciutat en situació de vulnerabilitat, però a l’abast de tothom qui les pugui necessitar.

A través del servei de Comerç, amb un equip de persones procedent de diferents serveis municipals activat per a aquesta tasca concreta, s’iniciarà la distribució de 60 mil mascaretes als establiments d’alimentació de proximitat de la ciutat, com a punt de recollida per a qui les pugui necessitar.

Aquesta acció de distribució de mascaretes complementa la que s’està portant a terme per part de Correus a domicili a totes les persones empadronades a la ciutat, així com el servei específic de distribució que es fa també a domicili de mascaretes per a persones vulnerables, coordinada des de l’àrea de Presidència, amb dos equips de dues persones i dos vehicles.

Les mascaretes formen part de les 400 mil mascaretes que l’Ajuntament va rebre el passat diumenge 19 d’abril, la primera part de la partida d’un milió adquirides per tal de distribuir-les a tota la ciutadania.