En marxa la sisena Setmana de Jocs al Carrer coincidint amb l’inici del curs i sense restriccions per la pandèmia

Jugar com abans, al carrer i amb altres companys i companyes. Aquest és l’objectiu de la Setmana de Jocs al Carrer que arriba a la sisena edició. Des d’aquest dilluns i fins divendres, la plaça de Vapor Ventalló torna a ser l’escenari d’aquesta activitat ja consolidada i, que aquesta vegada, arriba sense cap mena de restriccions per la pandèmia.

L’avançament de l’inici del curs ha fet que els nens i nenes surtin de l’escola i es trobin amb aquesta activitat muntada a la plaça.

Les jornades són temàtiques. Dilluns i dimecres, jocs de societat i tauler; dimarts, jocs d’aualé; dijous, jocs de cucanya i divendres un joc del laberint. Tot, de dos quarts de sis a vuit de la tarda amb berenar inclòs. Dimecres s’hi afegirà una sessió nocturna de jocs. Cada dia es tanca la jornada amb la narració d’un conte.

La Setmana de Jocs al Carrer està organitzada per Terrassenca de Jocs VADEJOC (una entitat que engloba Amics de les Arts, Centre Excursionista, Associació de contes i narradors VET AQUÍ QUE i Toca Joc). Altres entitats aporten materials, voluntaris i experiències.

La Setmana inclou dues exposicions. Una, sobre taulers artesans de fusta mancala, als Amics de les Arts. L’altra, realitzada pel Museu Marítim de Barcelona, sobre la construcció tradicional de vaixells de joguina, que es podrà veure fins al novembre al Museu de la Ciència i de la Tècnica.

Jocs Al Carrer 6a 6 Jocs Al Carrer 6a 4 Jocs Al Carrer 6a 2 Jocs Al Carrer 6a 1