En marxa l’enderroc d’una part de les naus de Cal Reig, futura seu dels Minyons de Terrassa

Les màquines ja treballen a la futura seu dels Minyons de Terrassa. L’empresa Hercal ha començat aquest mes els treballs d’enderroc d’una part de Cal Reig. De les quatre naus que comprèn el projecte se n’enderroquen una i mitja. La de més al Sud va tota a terra i la segona només parcialment, la part interior. L’espai alliberat serà el nou pati de la colla castellera que farà també la funció de plaça privada d’ús públic.

L’enderroc s’allargarà fins a finals d’agost i paral·lelament La Dovella va fent petits treballs de paleta. RGA Arquitectes ha redactat el projecte i s’encarrega de la coordinació de l’obra.

Al setembre ja començarà l’obra pròpiament dita i el condicionament dels espais. Entre les actuacions destaca l’obertura d’un forat entre la planta baixa i el pis per poder disposar d’una sala d’assaig a l’interior del local.

Els Minyons compten que l’obra s’acabarà el primer trimestre de 2024 i que ja podran començar la propera temporada a la nova seu.

La colla malva té cedides les naus de Cal Reig per un període de 50 anys. La nova seu tindrà 1.200 metres quadrats i doblarà la superfície actual. A banda de la sala d’assaig i el pati, el nou local dels Minyons tindrà una sala d’actes, una per la canalla, una de polivalent, diverses sales petites i una cafeteria.