En marxa les obres per millorar el camí Vell de Terrassa a Ullastrell

L’arranjament del camí vell de Terrassa a Ullastrell, ja iniciat, afecta el tram d’un quilòmetre de recorregut que travessa la finca de Can Poal, a la zona compresa entre el pas que hi ha sota l’autopista C-58 i la urbanització de Can Palet de Vista Alegre.

Els treballs permetran consolidar un nou traçat en un terreny que té un fort pendent, millorar el ferm, reduir l’amplada del camí i fer una millor gestió de les aigües superficials. El projecte també contempla una millora del paisatge, gràcies a la vegetació que es plantarà als marges, ja que donarà ombra a les persones usuàries que vagin a peu o circulin en bicicleta.

Els treballs van a càrrec de l’empresa Natural i Art Jardiners i el termini d’execució és de 2 mesos. El pressupost d’adjudicació és de 50.732,88 euros, una part de la qual figura dins el programa d’inversions als districtes de l’any passat.

La millora paisatgística anirà acompanyada de la plantació de 84 arbres d’espècies diferents i de 550 arbustos en tot el recorregut del camí. L’elecció d’una o altre espècie anirà en funció de l’entorn.

El camí Vell de Terrassa a Ullastrelll neix al centre de la ciutat i surt del nucli urbà pel barri de la Maurina. Després s’enfila cap a la finca de Can Poal i segueix pel carrer del camí Vell d’Ullastrell a Can Palet de Vista Alegre, fins arribar a la carretera de Martorell.