Temporada Estable Jazz Terrassa

En marxa una tardor plena de jazz

Aquest dissabte s’ha donat el tret de sortida a la Temporada Estable 22-23 de la Nova Jazz Cava amb l’actuació d’Héctor Floría & Irene Reig Quintet. El  cartell  presenta una desena de concerts per aquest mes d’octubre.

La programació compta amb molt talent femení  com les veus  d’Alba Pujals i Sara Gooch. Aquestes potents instrumentistes i compositores oferiran  la primera de les Jam Sessions de la sala. 

També s’hi podrà veure a Viktorija Pilatovic fent una col.laboració amb de Perico Sambeat. A més de la vocalista Susana Sheiman que lidera la banda Shake The Swing. La jove Uxue Souto s’estrenarà  a la ciutat. També hi actuarà  Aurora Coca “Kokopeli”. Per la seva banda, Laura Simó i Elisabet Raspall, recordaran en un concert homenatge al mestre desaparegut Francesc Burrull.

El grup local Kailash també pujarà a l’escenari de la Nova Jazz Cava El blues serà protagonista amb l’aliança entre el músic nord-americà Jeff Espinoza i la banda catalana Deep R&B. Clourà a la programació de l’octubre l’actuació del músic d’origen israelià Benny Sharoni considerat entre els tenoristes destacats de l’univers jazzístic.

[Foto: Jazz Terrassa ]