El Centre de Serveis de Proximitat a les empreses a la Masia Els Bellots, a punt

En pocs mesos entrarà en funcionament el Centre de Serveis de Proximitat a les empreses a la Masia Els Bellots, després de la rehabilitació que s’ha fet a l’equipament en el marc del Pla Director de Polígons de Terrassa. Les instal·lacions estan pràcticament acabades a falta de les connexions d’alguns subministraments. Responsables municipals i empresarials han visitat aquest divendres les instal·lacions, un cop finalitzada la segona fase de les obres.

La rehabilitació de la Masia Els Bellots forma part del programa de modernització dels polígons industrials de Terrassa, una iniciativa subvencionada en part per la Diputació de Barcelona. Aquest projecte també contempla actuacions en àmbits com la seguretat en els accessos, la instal·lació de diferents punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i la millora de la senyalització.

Els serveis municipals relacionats amb la indústria es traslladaran des del Vapor Gran fins al polígon de Els Bellots per avaforir la proximitat amb els empresaris i facilitar les seves gestions.

Un altre dels valors d’aquesta rehabilitació és la recuperació d’aquesta masia que data del Segle XVI, un espai patrimonial fins fa poc buit i en desús, que corria el risc de deteriorar-se. Les obres han tingut un cost de 1,9 milions d’euros.

Un procés similar és el que s’està portant a terme en dos edificis a tocar de la Masia els Bellots: un estarà destinat als ADF i l’altre el podria utilitzar la Coordinadora d’Entitats Andaluses.

Masia Els Bellots Empreses 4 Masia Els Bellots Empreses 3 Masia Els Bellots Empreses 2 Masia Els Bellots Empreses Foto Visita Masia Els Bellots