En Vernardo encapçala la Gran Bogeria dels Gegants Bojos de Terrassa

La Gran Bogeria, la trobada organitzada pels Gegants Bojos de Terrassa, va a tornar a omplir dissabte de música i de festa els carrers del centre de la ciutat. Aquest és el tercer cop que dies abans del Carnestoltes la colla boja gegantera organitza una festa amb el gegant Vernardo com a protagonista.

Fins a sis colles de gegants, una de fora de Catalunya, van participar en una cercavila en la qual i com és habitual per sorpresa, també s’hi va sumar la sempre esquiva Mulassa de Terrassa. La llarga comitiva va sortir del Vapor Ventalló per recorre els carrers del centre fins arribar a la Plaça Vella i retornar a la plaça porxada d’on havia sortit.

Entre les colles convidades, la Comparsa del Casco Antiguo de Tudela, a Navarra, i els Pastors d’Onga del barri de Covadonga, que es barrejaven amb la Farras dels Blaus de Granollers, Santa Teca de Morats de Mollet o els Gegants de la Bisbal d’Empordà i els Tararots de Tàrrega.

Tot plegat en una espectacular ruta festiva que va aplegar el bestiari més especial i singular de totes les colles geganteres.