Endesa obre oficina al carrer Arquímedes

Endesa obre un nou punt de servei a Terrassa, al carrer Arquímedes número 157, amb l’objectiu d’apropar i millorar el servei als seus clients. La companyia ha obert tres nous punts més a Granollers, Olot i Tremp. La idea és que per extensió aquestes oficines també reforcin el servei a les respectives comarques. Amb aquesta obertura es dona feina a 10 persones que se sumen a les 208 que treballen en les oficines de l’empresa.

Aquestes oficines que en substituexien d’anteriors, s’afegeixen a una xarxa comercial repartida per tot el territori amb un total de 61 punts d’atenció presencial. I arriben en un moment excepcional que a causa de la Covid-19 es poden generar més consultes del què és habitual. Les oficines d’Endesa van tancar amb la declaració de l’estat d’alarma i no van reprendre la seva activitat fins l’entrada a la fase 1 i segons el pla previst per aquesta situació.

Les oficines faciliten les gestions sobretot en l’assessorament d’aplaçaments i fraccionament de rebuts, tramitació del Bo social i modificacions contractuals entre d’altres. Amb especial atenció al col•lectiu de majors de 65 anys que tenen accés preferent a les instal•lacions que s’han adequat amb les mesures de protecció contra el coronavirus. Endesa també incorpora un sistema de cita prèvia que es recomana utilizar per evitar aglomeracions a les oficines i millorar l’atenció personalitzada. Per reservar dia i hora cal fer-ho a través de la web Endesa Clientes o Energia XXI.