Enfoc Musical tria Teresa Marçal Escudero com a ‘Músic de l’any a Terrassa 2021’

Teresa Marçal Escudero ha estat escollida per l’associació Enfoc Musical com a “Músic de l’any a Terrassa 2021” en reconeixement a la intensa tasca pedagògica que al llarg de més de 40 anys ha dut a terme al capdavant del Centre d’Educació Musical CEM de Terrassa.

Destacada pedagoga i especialista en el mètode Tomatis, és una figura cabdal per comprendre la vivacitat musical de la ciutat. Ha fomentat la creació de conjunts que han esdevingut professionals i propiciat que tota una generació de músics comencés i consolidés els estudis musicals en la institució que codirigeix amb Ramon Rius.

Un bon nombre de traduccions i adaptacions de llibres i materials pedagògics editats per les més importants editorials musicals del país demostren la vàlua pedagògica de la Teresa Marçal Escudero.

L’acte de lliurament del guardó es realitzarà la setmana del Dia Internacional de la Música, al juny de 2022.

Els anteriors guardonats del Músic de l’any a Terrassa han estat: Josep Freixas (2014), Lydia Campà (2015), Miquel Farré (2016) i Josep Maria Farràs (2017), José Ávalos (2018), Joan Casals (2019) i Miqui Giménez (2020).

Teresa Marçal (2)