Proves PAU Selectivitat 2023 Vapor Universitari

Enginyeria en Tecnologia Aeroespacial repeteix amb la nota de tall més alta a Terrassa

Els que van fer la selectivitat ja saben si podran entrar als estudis que van demanar. El Departament de Recerca i Universitats ha publicat aquest dijous les notes de tall, en les quals les de Física i Matemàtiques tornen a encapçalar el rànquing.

També hi ha hagut pocs canvis en els estudis que es cursen a Terrassa. Les enginyeries de la UPC són les que demanen una nota més alta. Repeteixen en els tres primers llocs Enginyeria en Tecnologia Aeroespacial (12,858), en Vehicles Aeroespacials (12,574) i en Disseny Industrial (10,962). A més, totes tres han pujat una mica la nota de tall respecte de l’any passat. A la part alta també hi trobem Disseny, Animació i Art Digital, que ha baixat, i Enginyeria en Tecnologies Industrials.

Infermeria a l’Escola Universitària d’Infermeria de Terrassa (8,232), és la primera titulació que apareix que no és una enginyeria. Disseny Digital i Tecnologia Multimedia és dels estudis que ha baixat més la nota de tall, ha passat d’un 7,3 a un 6 pelat.

La nota de tall depèn de la demanda d’una titulació i de l’oferta de places. Les que tenen un 5 és perquè no s’han cobert les places ofertes en primera assignació. 8 de cada 10 estudiants ja té plaça assignada, i d’aquests, el 62% podrà fer els estudis que havia triat com a primera opció.