Enginyeries en Tecnologies i en Vehicles Aeroespacials i Òptica i Optometria, les notes de tall més altes

12,310. És la nota de tall per estudiar Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials al Campus de la Universitat Politècnica de Terrassa. És la puntuació més alta demanada a la nostra ciutat i una de les més elevades a nivell general però ha estat superada pel doble grau de Física y Matemàtiques que ha tornat a requerir la nota més alta d’accés, un 13,35 a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i un 13,1 a la de Barcelona (UB). Són les notes més altes que se han demanat mai a Catalunya.

Per estudiar a la nostra ciutat Enginyeria en Vehicles Aeroespacials també es necessita la segona nota més alta, un 11,786. La tercera puntuació local més alta és per a Òptica i Optometria, 11,614.

Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte demana un 9,930.

La resta de titulacions que s’imparteixen a Terrassa tenen unes notes d’admissió més assequibles: Multimèdia, 7,840; Disseny i Desenvolupament de Videojocs (en anglès), un 8,600 i en català o castellà un 7,457.

Disseny, Animació i Art Digital (CITM), 7,585. Cinema i Mitjans Audiovisuals a l’ESCAC, 7,516. Un 6,5 per Infermeria (Creu Roja).

Una mica d’un 5,7 per a Màrqueting i Comunicació Digital (Euncet) i un 5 just si es fa de forma semipresencial.

El 5 pelat també es demana en Administració i Direcció d’Empreses (a l’Euncent), Enginyeria de Sistemes Audiovisuals, Enginyeria de Tecnologia i Disseny Tèxtil, Enginyeria en Tecnologies Industrial, Enginyeria Elèctrica, Electrònica Industrial i Automàtica, Mecànica i Química (a la UPC).

Un 5 també per a Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució (a l’ESCODI) i Teràpia Ocupacional a Creu Roja.

Gairebé 600 alumnes de Terrassa van fer la selectivitat al juny.