Enllestit el mural de la futura seu municipal de l’economia social

La futura seu del Consell Municipal d’Economia Social i Solidària ja llueix el nou mural de la façana oest de l’edifici. Dissenyat pel col·lectiu egarenc Majara Studio, fa 51m de llarg i es pot veure des de les piscines de Vallparadís. El mural s’ha inaugurat aquest divendres a la tarda, en la vigília de la 6a Fira d’Economia Social i Solidària de Terrassa. El disseny compagina imatges realistes en blanc i negre, basades en fotografies, amb d’altres molt coloristes i amb una estètica més de dibuixos animats. Conjuntament, els dos estils creen una narrativa seguint l’eix horitzontal de l’espai per plasmar en imatges el concepte d’economia social.

El regidor d’Economia social, Pep Forn, ha explicat que la col·laboració amb una entitat artística com Majara Studio va ser una de les primeres apostes per convertir l’antic restaurant de la Muntanyeta en aquesta futura seu de l’Economia Social a la Ciutat, aprofitant els objectius comuns d’uns i altres.

La seu del Consell Municipal d’Economia Social i Solidària està ara pendent d’un projecte executiu que hauria d’arribar entre finals d’aquest any i principis del següent. La previsió de l’Ajuntament és tenir l’edifici a ple rendiment a finals de l’any que ve.

 

211126 Mural Emprenedoria I Economia Social 3

Foto: Ajuntament de Terrassa

211126 Mural Emprenedoria I Economia Social 6

Foto: Ajuntament de Terrassa