Enric Prat ens convida a “30 Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac”

S’acaba de publicar el quart llibre de la col·lecció CET de Llibres titulat 30 Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, obra d’Enric Prat.

L’autor és soci del Centre Excursionista de Terrassa i membre de la Comissió Consultiva del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Amb el llibre, Enric Prat dona a conèixer un recull de 30 itineraris de les 99 sortides fetes al llarg dels darrers 9 anys amb les Passejades pel Parc del Centre Excursionista de Terrassa.

Prat diu que a cada sortida ha descobert racons del Parc poc transitats i atractius tot combinant la bellesa paisatgística amb l’explicació d’una llegenda o conte.

Les 30 caminades descrites en aquest llibre, estan distribuïdes al voltant del Parc, triant-les de tal manera que siguin variades i recollint bona part del territori de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Al llarg del llibre es passeja pels voltants de Les Pedritxes, la Torre de l’Àngel, La Barata, L’Alzina del Sal·lari, els Xipresos, el coll d’Estenalles, Mura, Rocafort, el Pont de Vilomara, Rellinars, Vacarisses, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall. Al llarg dels recorreguts també apareixen fonts, barraques de vinya, balmes obrades, coves, avencs, ermites i masies.

Els itineraris són tots circulars, transitant fora de les rutes habituals. Són caminades per camins històrics, totes molt fàcils, de recorregut curt, entre 5 i 10 km, de poc desnivell, matinals i a l’abast de tothom, pels més petits i també pels més grans.

CET de Llibres és la col·lecció de llibres del Centre Excursionista de Terrassa escrits pels seus socis i que abasta tots els àmbits esportius i culturals del centre. Són publicats conjuntament amb OmniaBooks Editorial.