Ensenyament obre una nova línia de 1r d’ESO al Montserrat Roig i Ribera ho celebra

Mig centenar d’alumnes que acaben aquest juny la primària a la zona 2 no tenen plaça per continuar estudiant el primer curs de l’ESO en un institut de la seva zona. El servei d’Educació municipal, des de principis d’aquest curs, ja preveia que determinats instituts no podrien absorbir ni tan sols la demanda de les escoles adscrites. Per això, l’Ajuntament portava mesos reclamant al Departament d’Ensenyament que implementés les mesures necessàries per fer front al desequilibri entre oferta i demanda previst per al curs 2017-2018.

La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, Carme Vigués, ha comunicat aquest dimecres a la regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, que s’obrirà una nova línia a l’Institut Montserrat Roig i s’implementaran altres mesures, encara per definir, per tal que cap alumne s’hagi de matricular en instituts que no siguin de la zona adscrita.

Ribera, celebra les mesures anunciades pel Departament per fer front a la manca de places i s’ha mostrat “alleujada davant aquest cop de timó, que per fi ens posa en la bona direcció”, ha dit. La regidora s’ha reunit amb les AMPAs per valorar la situació. En aquest sentit, Ribera ha reiterat davant els representants dels pares i mares la voluntat de “seguir de prop les mesures aplicades per arribar a una solució el més satisfactòria possible per a tota la comunitat educativa i, especialment pels alumnes, que són el centre i la raó de ser dels sistema educatiu”.